Malkaralı tekvandocular 4 madalya ile döndü

Malkara'yı turnuva ve müsabakalarda temsil eden Malkara Taekwondo Spor Kulübü sporcuları Moldova Kişinev'de düzenlenen 9. Kore Abbassasor Kupası'nda toplam 4 madalya kazandılar.

SPOR 19.11.2019 17:35:00 0
Malkaralı tekvandocular 4 madalya ile döndü

Madalya alan sporcuları tebrik eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Moldova Kişinev'de düzenlenen 9. Kore Abbassasor Kupasına Türkiye'den katılan tek takım olan Malkara Taekwondo Kulübü sporcuları elde ettiği başarı ile bir kez daha bizleri gururlandırdılar. Ülke bazında yapılan bu tür turnuvalara katılarak elde etmiş oldukları başarılarla Malkara'mızın marka değerini yükselten Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan'a, Antrenör Gökhan Fındık'a ve sporcu kardeşlerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.“ ifadelerini kullandı.

 

MADALYA KAZANANLAR

 

Moldova Kişinev'de düzenlenen 9. Kore Abbassasor Kupası'nda madalya kazanan sporcuların isimleri ve kazandıkları madalyalar şu şekilde, Sahra Nur Özdemir - Altın Madalya, Serya Naz Özdemir - Gümüş Madalya, Hüseyin Berk Palabıyık - Gümüş Madalya, Elif Şevval Yılmaz - Bronz Madalya.

 

Haber / Yakup KARATEPE