ÇTSO Meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında dün saat 16:30'da meclis salonunda yapıldı. Eylül ve Ekim ayı gelir gider hesaplarını

GÜNDEM 19.11.2019 17:11:00 0
ÇTSO Meclisi toplandı

Nuran Yeşil, Mesut Görgün, Gürkan Kesim, Kenan Sağlam, Mehmet Çetin, Mehmet Danyeli, Mehmet Sait Erdem, Ramazan Tahir Eke, Reşat Ünlü ve Saim Buyruk’un katılmadığı toplantıda ilk olarak Eylül 2019 gelir gider izleme raporları ile mizan görüşüldü. Eylül ayı gelirinin 188 bin 734,33 TL, giderin ise 280 bin 561,37 TL olduğu, 30 Eylül itibariyle kasa mevcudunun 2 bin 642,65 TL, banka mevcudunun da 3 milyon 493 bin 244,96 TL olduğu ifade edildi. Eylül ayı gelir-gider hesapları ile mizan oyçokluğu iler kabul edilirken, bir sonraki gündem maddesinde de Ekim ayı gelir-gider hesapları ile mizanı görüşüldü.

 

OYÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

 

Ekim ayı gelirinin 861 bin 28,35 TL, giderin de 488 bin 887,58 TL olduğu ifade edilirken, Ekim sonu itibariyle kasa mevcudunun bin 99,65 TL, banka mevcudunun da 3 milyon 925 bin 198,21 TL olduğu ifade edilirken Ekim ayı hesapları da oyçokluğu ile kabul edildi.

 

 

FUARLA İLGİLİ SUNUM YAPILDI

 

Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde de ÇTSO Eğitim ve Kalite Sistem Yöneticisi Hülya Kara tarafından odanın Temmuz-Ağustos- Eylül aylarında yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi verildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal Er de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile ilgili sunum yaptı.

 

MEMNUNİYET ORTALAMASI YÜZDE 66

 

Fuara 92 firma ve 6 kurum olmak üzere 98 katılımın olduğunu belirten Er, fuarın 5 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini dile getirdi. ÇTSO ile kardeş oda olan Konya Ticaret ve Sanayi Odası’nın fuarda stant açtığını kaydeden Er, fuarın memnuniyet ortalamasının yüzde 66 olduğunu kaydetti. Fuarla ilgili bilgilendirmenin ardından ÇTSO heyetinin 4-7 Kasım tarihlerinde düzenlediği Romanya iş gezisi hakkında da sunum yapan ve gezi boyunca yapılan görüşmelerle ilgili bilgi veren İlknur İnal Er, bu gezide 8 oda üyesinin iş bağlantısı kurduğunu dile getirdi.

 

SEMİNER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Meclis toplantısının 7’nci gündem maddesinde de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 29 – 30 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği ‘Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerleri’ ile ilgili bilgi verildi. Konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Seminere otobüsle ya da uçakla gidebiliriz. Biz yönetim olarak bu konuda meclis üyelerimizin fikrini almak istedik. Otobüsle gittiğimiz zaman maliyeti 9 bin 440 TL. Çorlu’dan uçakla gidersek maliyeti 10 bin 250 TL. Uçakla gidersek 30 Kasım’da Ankara’da kalalım diyoruz. Pazar günü saat 10:05’te uçak var. Gece orada kalırsak orada milletvekillerimizle de yemekte bir araya gelmeyi düşünüyoruz” dedi. Yapılan görüşmenin ardından meclis üyeleri, seminere uçakla gidilmesine karar verdi. Dilek ve temenniler bölümünün ardından toplantı sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU