İtiraz edilince kongre ertelendi

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, 8. Olağan Genel Kurul için dün saat 14:00'da dernek binasında toplandı. Genel kurula 91 üyeden 47'si katılıp imza atarken, bazı ?

GÜNDEM 17.11.2019 17:49:00 0
İtiraz edilince kongre ertelendi

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, 8. Olağan Genel Kurul için dün bir araya geldi. Saat 14:00’da düzenlenen genel kurul, dernek başkanı Emrullah Ataçay’ın selamlama konuşması ile başladı.  Divan başkanlığına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram seçilirken, katip üyeliklerine Samsunlular Derneği Başkanı Mehmet Özden ve Vezirköprülüler Derneği Başkanı Turgut Fiş seçildi. 

İMZADAN SONRA AYRILDIKLARI BELİRLENDİ

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporunun görüşülmesine geçilmeden önce dernek üyelerinden Murat Ulusoy, hazirun listesinde 46-47 kişinin imzasının olduğunu, fakat kongrede bu kadar kişinin olduğuna inanmadığını belirterek, katılanların tek tek okunmasını istedi. İsimler tek tek okunurken, imzası bulunan 2 kişinin, imzadan sonra ayrıldığı ve kongreye katılmadığı belirlendi. 

İLERİ BİR TARİHTE YAPILACAK

Bazı üyeler kongreye devam edilmesini isterken, verilen 15 dakikalık aranın ardından divan heyeti ve dernek yönetimi bu şartlarda kongrenin sağlıklı bir şekilde yapılanmayacağından dolayı kongrenin ertelendiğini açıkladı. Divan Başkanı Enver Bayram, dernek tüzüğüne göre kongre tarihinin belirlenip mesaj yoluyla üyelere duyurulacağını belirtti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU