Yenilenen sınıf sayısı 40'a ulaştı

Kapaklı'da eğitim öğretim veren İbni Sina İlkokulu'nda merhum Bilge Çelik anısına eşi Ahmet Selami Çelik tarafından donatılan sınıf dün saat 11:30'da düzenlenen törenle açı

GÜNDEM 15.11.2019 18:29:00 0
Yenilenen sınıf sayısı 40

Açılışa Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Altınyıldız Genel Koordinatörü Ali Osman Kilitçioğlu, sınıfı donatan Ahmet Selami Çelik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kurdele kesilerek sınıfın açılışını yapılmasının ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, hayırseverlere eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek “Kapaklı’da bugün itibariyle 40’ıncı sınıfımızı yeniledik. Bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz. Okullarımızın fiziki şartlarının daha iyi olması için hayırseverlerimizle birlikte hareket ediyoruz. Onlara çok teşekkür ediyoruz. İlçemize, okulumuza, sınıfımıza hayırlı olsun” dedi. 

KALİTE ETİKETİ ALAN 2 OKULDAN BİRİ

İbni Sina İlkokulu’nun ayrı bir özelliğinin olduğunu belirten İrfan Danışmaz “Kapaklı’da Avrupa Birliği Kalite Etiketi alan 2 okulumuz var. Bunlardan biri İbni Sina İlkokulu, bir diğeri de Fatma İrfan Mandalı İlkokulu. Her iki okulumuzu da kutluyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. 

“SINIFLARIMIZI DONATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Okul Müdürü Cüneyt Gülten de “Okulumuz eTwinning Projesi ile başlattığı projelerine bir yenisini daha ekledi. ‘Ben öğretmenim, okul benim evim’ projemizle öğretmenler ve hayırseverler sınıfları donatmaya başladı. Birinci sınıfımızı okul müdür Yardımcımız Ali Şahin Yıldırım babasının adına donattı. Bugün açılışını yaptığımız sınıfı da Ahmet Selami Çelik ve sınıf öğretmenimiz Ebru hanım beraber donattılar. İnşallah kalan diğer sınıflarımızı da öğretmenlerimiz ve hayırseverlerimizin vasıtasıyla donatmaya devam edeceğiz. Öğrencilerim ve öğretmenlerim adına Ahmet Selami Çelik’e teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından hayırsever Ahmet Selami Çelik’e teşekkür plaketi takdim edildi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU