"Mustafa Kutlu'yu Okumak, Anlamak ve Anlatmak"

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde, Anadolu Mektebi Okumaları kapsamında düzenlenen 'Mustafa Kutlu'yu Okumak,

GÜNDEM 15.11.2019 18:01:00 0
"Mustafa Kutlu

Anadolu Mektebi Okumaları kapsamında düzenlenen panel, milli, manevi değerlerimize sahip çıkan, Türk kültür medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarların tüm eserlerinin ve yazar hakkında yazılmış seçkin eserlerinin okunmasını, okunan her eser hakkında değerlendirme yazısı yazılmasını, eserlerin en az yarısı okunduktan sonra bir konu seçilmesini, seçilen konuda bir konuşma metni hazırlanmasını, düzenlenen panel programlarında hazırlanan metnin sunulmasını amaçlayan bir yazar okuma faaliyeti.

TANITIM FİLMLERİ İZLENDİ

Panel, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra, yazar Mustafa Kutlu’nun ve Anadolu Mektebi'nin tanıtım filmi izlendi. Tanıtım filmlerinin izlenmesinin ardından panelistlere ödüllerin verilmesiyle panel devam etti. Panele, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber / Yakup KARATEPE