Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede faaliyet gösteren bir tekel büfesinde kaçak içki imalatı yapıldıÄ

GÜNDEM 10.11.2019 17:42:00 0
Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi’nde bir telek büfesini işleten Ö. G. isimli şahsın büfenin üst katında bulunan evinde kaçak olarak alkol imal edip, büfede sattığına dair alınan duyum üzerine Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri önceki gün saat 15.30 sıralarında şahsın evine ve büfeye operasyon düzenledi. 

1 KİŞİ GÖALTINA ALINDI

Evde ve büfede yapılan aramalarda 2.337 litre etil alkol ile el yapımı 51 litre şarap, 27 litre viski, 27 litre rakı, 12 litre votka, 1.395 adet alkollü içki üretiminde kullanılan aroma verici madde ele geçirildi. Kaçak içkilerin yanı sıra bundan elde edildiği değerlendirilen 52 bin 765 TL ile 900 Euro’ya da el konuldu. 1 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, cumhuriyet savcısının talimatıyla olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haber / Şaban KARDEŞ