Sarıkurt: Ulaşım sorununu çözmeye çalışıyoruz

Çorlu'nun ulaşım ve toplu taşıma araçlarına yönelik sorunlara çözüm üretebilmek amacıyla TEKPARK yetkilileri mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ulaşım

GÜNDEM 8.11.2019 16:10:00 0
Sarıkurt: Ulaşım sorununu çözmeye çalışıyoruz

Yıllar içerisinde nüfusun artmasıyla ve şehrin pek çok yönden gelişmesiyle birlikte baş gösteren temel problemlerden birinin ulaşım olduğunu söyleyen Başkan Sarıkurt, “Toplu ulaşım araçlarının özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğun olması sebebiyle vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları en aza indirgemeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız ve TEKPARK yetkililerimizi bir araya getirmemizdeki en önemli neden de bu. Bir arada sorunların daha kolay ve etkili bir şekilde çözüme kavuşabileceğine inanıyoruz” dedi. 

“KONUYA CİDDİYETLE YAKLAŞIYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kurulmasının ardından şehir genelindeki işlemler ve hizmetlerin de birbirinden ayrı hale geldiğini kaydeden Sarıkurt “Bizler kentimizin ulaşım sorunlarını çözmeye çalışırken konuya ciddiyetle yaklaşıyor ve vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alabilmesi için hareket ediyoruz” dedi. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, meclis üyeleri Engin Akın ve Sait Ali Küçük ile birim müdürleri de hazır bulundu.

Haber / Menşure KARDEŞ