Mektup yazarak Malkara'yı tanıtıyorlar

Malkara'da75'inci Yıl İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencileri e Twinning projesi kapsamında 'Mektubumda İlim Var' projesiyle hem Malkara'nın değerlerini Antalya'da bir başka

GÜNDEM 5.11.2019 15:05:00 0
Mektup yazarak Malkara

Malkara’da bulunan 75’inci Yıl İlkokulu’nda, öğrencilerin okuma yazma becerisini geliştirmek, hem kendi ilçesini tanımak hem de ilçeyi tanıtırken belirlenen bir ili tanıtmak amacıyla öğrencilere mektup arkadaşı bulundu.

‘HER AY FARKLI BİR KONUDA ETKİNLİK YAPIYORUZ’

Mektubumda İlim Var projesi hakkında bilgiler veren 3-B Sınıfı öğrencilerinden Yaren Alpalt, “Proje kapsamında Antalya’da bir okul ile mektuplaşıyoruz. Bu ayki konumuz depremler. Her ay farklı bir konuda etkinlik yapıyoruz. Biz sınıf olarak e Twinning projesindeyiz. Oradaki arkadaşlarımız bizlere biz de arkadaşlarımıza mektup yazıyoruz. Onların bizlere gönderdikleri getirdikleri mektuplar da burada. Dilek öğretmenimiz ile birlikte proje kapsamında çalışıyoruz. Her ay farklı konularda mektuplaşıyoruz. Bir önceki etkinliğimizde milli kahramanlarımızı anlattık. Bu ayki konumuz da ise Tekirdağ depremlerini anlattık Antalya’ya.” dedi.

‘MEKTUPLAŞARAK TANIŞIYORUZ’

Mektup yazarak tanıştıklarını belirten 3-B sınıfı öğrencilerinden Uygar Sert, “e Twinning projesi kapsamında her ay faklı konularda arkadaşlarımızla mektuplaşıyoruz. Biz onlara onlar da bize mektup gönderiyor. Böylelikle hem Antalya’yı tanıyoruz hem de Malkara’yı tanıtıyoruz” dedi.
 

Haber / Murat YAYIN