Katil zanlıları tutuklandı

Tekirdağ'da, 8 aydır kayıp olan ve cesedi Kırklareli'nin Babaeski ilçesindeki bir bağ evinin bahçesine gömülü halde bulunan kafeterya işletmecisi Bülent Gören'in ölümüyle ilgili yürütülen soruştu

GÜNDEM 3.11.2019 12:05:00 0
Katil zanlıları tutuklandı

Tekirdağ sahilinde kafeteryası bulunan ve 8 ay önce kaybolan Bülent Gören, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Bülent Gören'in yakınlarının bilgisine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gören'in dini nikahlı eşi Esra Gençoğlu ile Gören'in sevgilisi Gülhan D. ve sevgilisinin kardeşi Hasan Remzi Demiral’nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine 3 şüpheliyi teknik ve fiziki takibe aldı. 

 

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 


Şüphelilerin yurt dışına kaçma hazırlığında olduklarını belirleyen polis ekipleri Esra Gençoğlu, Gülhan D. ve Hasan Remzi Demiralp’i gözaltına aldı. Esra Gençoğlu ile Hasan Remzi Demiralp, Bülent Gören'i, evde yaşanan tartışma sırasında bıçaklayarak öldürdüklerini, cesedini de Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Narlı Köyü’nde bir yakınlarına ait bağ evinin bahçesine gömdüklerini itiraf ederken, Gençoğlu ve Demiralp'in ilişkisi olduğu, tartışmanın da bu yüzden yaşandığı ortaya çıktı. 
 

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

 


Gençoğlu ve Demiralp'in ifadelerinin üzerine bağ evi bahçesinde yapılan kazıda Bülent Gören'in cesedi bulundu. Polis, şüphelilere yardım ettiği belirlenen E.B.'yi de yaşadığı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edilen 4 şüpheliden Esra Gençoğlu ve Hasan Remzi Demiralp tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 
 

 

Haber / Şaban KARDEŞ