Binlerce kişi Cumhuriyet için yürüdü

Kapaklı'da Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96'ncı yılı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Fener Alayı düzenlendi. Sanayiciler İlkokulu önünde top

GÜNDEM 30.10.2019 18:19:00 0
Binlerce kişi Cumhuriyet için yürüdü

 

Kapaklı’da Cumhuriyetin kuruluşunun 96’ncı yılı dolayıyla Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Fener Alayı’na katılan yaklaşık 5 bin kişi, bando eşliğinde yürüdü. 

 

MARŞLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

 

İsmet Paşa Mahallesi Sanayiciler İlkokulu önünde bir araya gelen binlerce Cumhuriyet sevdalısı Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde ellerinde ay yıldızlı bayraklar ve meşaleler eşliğinde Levent Caddesi’nde coşkulu bir şekilde yürüdü. 

 

 

TEK YUMRUK OLDUĞUMUZU GÖSTERDİNİZ

 

 Fener Alayı’nın ardından vatandaşlara hitap eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fener Alayı’na katılan herkese teşekkür etti. Cumhuriyetin demokrasi; demokrasinin de milli irade demek olduğunu söyleyen Başkan Çetin, “Cumhuriyet olunca, söz konusu kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olunca; bir olduğumuzu, birlik içinde olduğumuzu, tek bayrak altında tek yumruk olduğumuzu gösterdiniz” dedi. Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Fener Alayı’na Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, gaziler ve vatandaşlar katıldı. 

 

Haber / Buse SERİN