Milli Savunma Bakanı Akar'a ziyaret

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ile TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin de aralarında bulunduğu heyet Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı ziyaret etti. 

GÜNDEM 30.10.2019 16:44:00 0
Milli Savunma Bakanı Akar

Türkiye - Avrupa Birliği (AB) Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye Kanadı Üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyeleri; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in de bulunduğu ziyarette; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK), Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU-SEN), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) başkan ve temsilcilerinin yanı sıra Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. 

 

“MİLLETİMİZİN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan teröristleri hedef alan Barış Pınarı Harekatı'nın arkasında olduklarını ve desteklediklerini belirten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, harekatın başlamasının ardından yurt dışında Türkiye aleyhine başlatılmak istenen kampanyaya karşı 190 ülkedeki muhataplarına 4 dilde mektup yazdıklarını belirtti. Harekatın başarıyla tamamlanmasıyla Türkiye'nin güney sınırlarının güven altına alınacağını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Böylece sınır ötesinde Türkiye'yi tehdit eden unsurların gelişmesine de fırsat verilmeyecek. Buradaki bütün meslek örgütleri olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler de buradaki arkadaşlarımla her milli davada, mücadelede olduğu gibi devletimizin yanında, milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ