Kapaklı'da yenilenen 39'uncu sınıfın açılışı yapıldı

Kapaklı İbni Sina İlkokulu'nun 1-B sınıfı, Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yılmaz tarafından merhum babası Salim Yıldırım'ın anısına yenilendi. Yenilenen sınıf açılışında konu?

GÜNDEM 30.10.2019 14:16:00 0
Kapaklı

Yenilenen sınıfın açılışı dün saat 10.00'da yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Okul Müdürü Cüneyt Gülten, Müdür Yardımcıları Ali Şahin Yılmaz ve Orhan Saygılı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kurdeleyi kesen Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz yenilenen sınıfın hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurdelenin kesilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Danışmaz, sınıfı yenileyen Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yılmaz'a teşekkür ederek plaket verdi. 

 

"DEVAMI GELECEK"

 

Danışmaz, "Okulumuzun 1-B sınıfı müdür yardımcısı Ali bey tarafından babası adına donatıldı. Kendisine okul aile birliğimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür etmek istiyorum. Sınıf yenileme projemiz devam ediyor. 39'uncu sınıfımızı bugün İbni Sina İlkokulu'nda yenilemiş olduk. İnşallah devamı gelecek. Birkaç sınıfımız daha yenilenecek. Yine diğer okullarımızda da sınıf yenileme projelerimiz devam ediyor” dedi. 

 

“KATKI SAĞLADIYSAK NE MUTLU BİZE”

 

Sınıfı yenileyen Müdür Yardımcısı Ali Şahin Yılmaz da, "Ben burada kıymetli müdürüme de katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte destek olarak yol gösterdi. Ben eğitime yapılan desteğin ve katkının çok önemli olduğuna inanıyorum. Çocuklarımızın mutluluğuna, sevincine şahit olmak çok güzel. Onların güzel bir ortamda eğitim almalarına katkı sağladıysak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN