Arı Maya Parkı hizmete açıldı

Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde Anafartalar İlköğretim Okulu karşısında bulunan ve Keşan Belediyesi tarafından Arı Maya temalı olarak düzenlenen park, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

GÜNDEM 29.10.2019 14:23:00 0
Arı Maya Parkı hizmete açıldı

Açılışta konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Bu parkımızın adını Arı Maya Parkı koyduk. Çünkü çocuk temalı, öğrenci temalı bir park olmalıydı. Bu parkın bütün semtimize hayırlı olmasını dilerken, okulumuza da hayırlı olsun diliyorum. Burası bir anlamda Anafartalar İlköğretim Okulu’nun parkı oldu. Öğrencilerimiz ve öğrencilerimizi bekleyen ailelerimiz burada zaman geçirebilirler. Su Parkı’ndan sonra Arı Maya Parkı’nı da Keşan’a kazandırdık. Daha sonra da temalı parkları oluşturacağız. Bunlar sırasıyla 90’lar Parkı, Taksi Parkı, Gençler Parkı, Spor Parkı bunun gibi daha birçok parkı Keşan’a kazandıracağız” dedi. 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Keşan Kaymakamı Nuri Özder de “Cumhuriyet Bayramı’nın 96.yıldönümü nedeniyle yapılan bu etkinliklerden büyük memnuniyet duymaktayım. Bu etkinliklere dün başladık. Etkinlikler Çarşamba gününe kadar devam edecek. Bugün açılışını yapacağımız park hem mahallemize hem de okulumuza iyi bir oyun alanı oldu. Parkın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra park protokol eşliğinde öğrenciler tarafından açıldı. Protokol üyeleri açılışın ardından parkı gezdi. 

 

Haber / Ruşa ELMA