Kapaklıspor deplasmandan 3 puanla döndü

​​​​​​​Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kapaklıspor, 6.hafta karşılaşmasında deplasmanda Şarköyspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-0 g

GÜNDEM 29.10.2019 14:04:00 0
Kapaklıspor deplasmandan 3 puanla döndü

Pazar günü Şarköy sahasında oynanan karşılaşmada Kapaklıspor Bekir, Anıl, Koray, Ramazan, Tolga, Ömer, Nusret, Tuğrul, Murat, Tezcan, Şaban kadrosu ile mücadele etti. 12’nci dakikada sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Şaban takımını 1-0 öne geçirdi. 

 

2’NCİ GOL İÇİN YÜKLENDİ

 

İlk devresi Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de Kapaklıspor üstünlüğünü sürdürdü. 57’nci dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Nusrettin Derin’in pasıyla karşı karşıya kalan Şaban takımının ve kendisinin 2’nci golünü kaydetti. 75’inci dakikada sol kanattan Murat’ın pasıyla hareketlenen Tolga, Şaban’ı topla buluştururken, hatrick yapan Şaban farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

 

“ZİRVE YARIŞINDAKİ TAKİBİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 15’e yükseltirken, Şarköyspor ise 8 puanda kaldı. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyarak farklı galibiyet elde eden Kapaklıspor’u tebrik eden Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban “Zirve yarışındaki takibimizi sürdürüyoruz” dedi. 

 

Haber / Ozan URTEKİN