Cumhuriyetimiz 96 yaşında

Tekirdağ ve ilçelerinde Cumhuriyetin 96. yılı kutlamaları çelenk sunumu ile başladı. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bugün de tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ ve ilçelerinde de çeşitli etkinlikler düz

GÜNDEM 28.10.2019 14:40:00 0
Cumhuriyetimiz 96 yaşında

 

Kapaklı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında saat 13:00’da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.  Törene Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

ÇELENKLERİ SUNDULAR

 

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından program saygı  duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 

 

 

ÇERKEZKÖY’DE DE TÖREN DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy’de de Cumhuriyetin ilanının 96’ncı yılı dolayısıyla saat 13:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, gaziler, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. 

 

 

ATATÜRK ANITI’NA KARANFİL BIRAKTILAR

 

Törenin sona ermesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ile İYİ Partililer Atatürk Anıtı’na karanfiller bıraktı. 

 

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDULAR

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Malkara’da da Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, 95. Zıhlı Tugay Komutan vekili Tank Albay Erkan Yıldız, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Baş Savcısı Özdemir Dede, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Mehmet Çetin, gaziler, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaş katıldı. Malkara Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim 2019 Salı günü saat 10.00'da eski otogar alanında yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Murat YAYIN – Buse SERİN