Yazarlar kitapseverlerle buluştu

Kapaklı'da bu yıl Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 2'ncisi düzenlenen ve Cuma günü ziyarete açılan kitap fuarÄ

GÜNDEM 28.10.2019 10:23:00 0
Yazarlar kitapseverlerle buluştu

‘Piraye’ye Nazım Olmak’, ‘Cemal Süreya Biyografisi’, ‘Frida Kahlo’, ‘Tomris’çe’, ‘Bukowski’nin Kadınları’,’Aşka Kadar kapalıyız’, ‘Ah Sen’, ‘İlginç Adamlar ve Kadınları’ kitaplarının yazarı Nazan Arısoy fuarın 3’üncü gününde saat 14:00’da kitapseverlerle bir araya geldi. 

 

İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ

 

Yayınevinin standında okurları için kitaplarını imzalayan Arısoy, okurları ile bol bol fotoğraf da çektirdi. Kitap fuarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren yazar Nazan Arısoy, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Harika bir ambiyans var. Çok fazla genç nesil var. Kitap okuyan genç nesli görmek keyifli. Her şey çok güzel” dedi. 

 

KAPAKLILI YAZAR HALUK ECEVİT KİTAPLARINI İMZALADI

 

‘Maşatlığa Kırlayan Kızan’, ‘Canım Kardeşim’, ‘Kayıp Zaman Çocukları’ ve Kral Amatokos’un Altın Maskesi’ kitaplarının yazarı Kapaklılı yazar Haluk Ecevit de Kapaklı 2. Kitap Fuarı’nda 12:00-15:00 –saatleri arasında okurları için kitaplarını imzaladı. 

 

HALİL İBRAHİM ÖZCAN KİTAPLARINI İMZALADI

 

Saat 15:00’da da yazar Halil İbrahim Özcan Kapaklı’daki okuyucularla buluştu. Okurları için kitaplarını imzalayan ve onlarla sohbet eden Özcan, kitapseverlerle bol bol fotoğraf da çektirdi. 

 

MURAT ÇAVGA’NIN İMZA GÜNÜ

 

Çocuklar için hazırlanan  ‘Benim Adım Atatürk’ isimli kitabın yazarı Murat Çavga da Kapaklı Kitap Fuarı’nda okuyucu ile bir araya geldi. Türkiye’nin Atatürk’e, onun fikirlerine ihtiyacı olduğunu, özellikle çocukların ve gençlerin Atatürk’ü anlamasının çok önemli olduğunu söyleyen Çavga, okurları için kitaplarını imzaladı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU