2'nci kuruluş yılını pasta keserek kutladılar

İYİ Parti'nin 2'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ İl Yönetimi tarafından yemek düzenlendi. Yemekte bir araya gelen partililer, partinin kuruluş yıldönümünü pasta keserek ku

GÜNDEM 27.10.2019 12:23:00 0
2

Önceki akşam saat 19:30’da Karaevli Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe İl Başkanı Sertaç Alkaya, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’ın eşi Nilüfer Kaplan, yeni il yönetim kurulu, partide görev yapan birim başkanları ve parti il kurucuları katıldı.

 

FİKİRLERİ MAZİDE OLAN PARTİYİZ BİZ

 

Partinin 2’nci yılını kutladıklarını belirten İl Başkanı Sertaç Alkaya “İYİ parti inşallah Türk Milleti ile birlikte sonsuza kadar yaşayacaktır. Partimiz 2 yaşında olmasına karşılık fikirleri mazide olan atiyiz biz. İYİ Parti bir ajandadan, bir kariyer planından,  ya da küçük hesaptan doğmadı. İYİ partiyi millet çağırdı, millet istedi. İYİ Parti böyle kuruldu. İYİ Parti'nin ne anlama geldiğini, daha iyi anlayabilmek için, bizi yola çıkaran sebepleri bir hatırlayalım. Devlet fetö'ye teslim edilmiş, pkk'yla pazarlık masaları kurulmuştu. Türklük, topyekün saldırı altındaydı. Cumhuriyetin değerleri ve Atatürk düşmanlığı, deyim yerindeyse, gençlerin diliyle, trend olmuş” dedi. 

 

“MÜCAHİDİZ DİYE GELİP, MÜTEAHHİT PARTİSİ OLMAYACAK”

 

İYİ Parti’nin devletine, değerlerine, Cumhuriyetine sahip çıkacağını kaydeden Alkaya “AKP’de olduğu gibi Mücahidiz diye gelip, müteahhit partisi olmayacaktır. Türk milleti de buna canı gönülden inanmaktadır. Son seçimlerde aldığımız 5 milyon oyla bizi sınırlandırmaya çalışmaktadırlar Bu 5 milyon, baskıya, tedhişe, tehdide karşı başkaldıran, öncülerdir. Son yerel seçimlerle de korku duvarlarını yerle bir ettik. Aynı cesaretle insanlarımız AKP iktidarından hızla uzaklaşırken, akın akın İYİ partiye gelmektedir. Daha kucaklaşacağımız milyonlar var. Haklılığımızı gösterdikçe, sansürü kırıp derdimizi, kaygımızı, ülke için hayal ettiğimiz vizyonu anlattıkça akın akın bize gelecek milyonlar var. Bu milletin evlatları aldatılabilir, yanlış yönlendirilebilir, ancak irfanını teslim etmez. Türk Milleti’ni seveceğiz, Türk milletine güveneceğiz, onun irfanına hitap edeceğiz. O zaman aldatılanlar sorgulamaya başlayacak, o zaman İktidar medyasının tiyatrosunu izleyerek bir illüzyona hapsedilmiş milyonlar soru sormaya başlayacak. O sorulara biz cevap vereceğiz. O titreyip kendine dönüşün öncüleri de biz olacağız” dedi. 

 

“TÜRKİYE’NİN İYİ PARTİ’YE İHTİYACI VAR”

 

Türkiye’nin İYİ Parti’ye ve Meral Akşener’e ihtiyacı olduğunu kaydeden İl Başkanı Alkaya “Bu nedenle özlediğimiz Türkiye’ye kavuşmak için yılmayacağız, yıkılmayacağız. Güneşi görünceye kadar yorulmayacağız” dedi. Alkaya, yeni yönetim kurulunu da basına tanıttı. Konuşmaların ardından hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söylenirken, gecenin sonunda İL Başkanı Alkaya ve partililer, İYİ Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla pasta kesti. 

 

Haber / Ozan URTEKİN