Lalapaşa Halk Kütüphanesi yenilendi

Edirne Valiliği ve Lalapaşa Kaymakamlığı tarafından yenilenen Lalapaşa İlçe Halk Kütüphanesi kitapseverlerle buluşmaya devam ediyor. 

GÜNDEM 25.10.2019 17:20:00 0
Lalapaşa Halk Kütüphanesi yenilendi

Klasik kütüphanelerin yanında, birçok hizmeti de vatandaşlara sunan Halk Kütüphanesi, Lalapaşa Sosyal Yaşam Merkezi'nde ikinci katında hizmet vermeye başladı. Halk Kütüphanesi, 10 bine yakın kitap ile okuyucular ile buluşmaya devam ediyor. 

 

MASA TENİSİ KURSU DA DÜZENLENİYOR

 


Ziyarete gelen okuyucularına kütüphane tanıtımı ve kullanımı konusunda kısa eğitimler veren kütüphane, çocukların yeteneklerinin geliştirilmesi ve yeni yetenekler kazanması, hızlı karar verme, bir sonraki adımı düşünme ve olasılık hesaplama mantığına destek olabilme, aynı zamanda eğlenerek öğrenmeye katkıda bulunabilme amacı ile Bakanlık tarafından gönderilen zekâ oyun ve oyuncakları ile farklı etkinliklerin de yapıldığı bir ortam algısı yaratmayı hedefliyor. İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret eden okuyucuların internet hizmetinden ücretsiz faydalanabileceği üç adet bilgisayar da bulunuyor. Haftanın beş günü ücretsiz olarak masa tenisi kursuda verilen merkez, vatandaşlar ve öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

 

Haber / Ozan URTEKİN