Albayrak'tan Saray Muhtarlar Derneği'ne ziyaret 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Saray'da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 25.10.2019 16:53:00 0
Albayrak

Saray Muhtarlar Derneği'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, Saray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve ilçede görev yapan mahalle muhtarları da vardı. 

 

'SİZLERİNDE FİKİRLERİNİZİ ALIYORUZ'

 


Başkan Kadir Albayrak, muhtarlar ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Albayrak, "Tekirdağ halkı için il genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın refahını yükseltmek adına 11 ilçemizde de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Muhtarlık kurumu, demokrasimizin en temel taşlarından biridir. Bizler de siz değerli muhtarlarımızı önemli birer yol arkadaşı olarak görüyoruz. Her türlü hizmetimizde sizlerin de fikirlerini alıyoruz. Tekirdağ halkı için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Mahalle muhtarları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak'a ve Büyükşehir Belediyesi'ne ilçede hayata geçirdikleri projeler için teşekkür ettiler.

 

Haber / Emre BOZ