İYİ PARTİ BAŞKANI ŞENCAN PAKALPAKÇIL; "ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İKTİDARI DA KAYBEDECEKLER"

İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığı tarafından 2.nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni gerçekleştirildi.

GÜNDEM 25.10.2019 16:49:00 0
İYİ PARTİ BAŞKANI ŞENCAN PAKALPAKÇIL;

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törene; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Malkara Belediye Başkanı Mustafa Özer, Belediye Meclis üyeleri ve İyi Parti yöneticileri katıldı.

 

‘BUGÜN İKİ YAŞINDAYIZ’

 


Çelenk sunma töreninin ardından İYİ Parti Makara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl yaptığı konuşmada; “Bugün İYİ partimizin 2.nci kuruluş yıldönümü. Henüz çok yeni bir partiyiz. Yeni kurulduk. Hepinizin bildiği gibi meşakkatli yollardan geçtik. Kurulamaz denilen partimizi bütün zorluklara rağmen kurmayı hep birlikte başardık. Kursalar da seçime katılamaz dediler. Her şeye rağmen seçime katıldık. Seçime katılsalar da oy alamazlar meclise giremezler dediler. Meclise de girdik. Bugün iki yaşındayız. Türkiye demokrasisi açısından son derece önemli işler yaptık. Yapmaya da durmaksınız devam ediyoruz. Yenilemez denilen, kaybedilemez denilen kaleler tek tek kaybedildi. İstanbul’u kaybettiler. Ankara’yı kaybettiler. Önümüzdeki dönem iktidarı da kaybedecekler. İYİ parti Türkiye’ye İYİ geldi. Her şey çok güzel oldu. Bugün hep birlikte 2. Yaşımızı kutladık. Kutlamaya da devam ediyoruz. Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

‘2. YAŞ PASTA TÖRENİ SAAT 19.00 DA’

 


Başkan Pakalpakçıl konuşmasının sonunda; Akşam saat 19.00 da İYİ Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilecek 2. yaş pasta kesme törenimize tüm Malkaralı hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Murat YAYIN