Sanayi sicil belgesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KTSO) ev sahipliğinde, Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından, "Sanayi Sicil Belgesi" ve "Hazır Ambalajlı Ürünlerin Net Dolum

GÜNDEM 24.10.2019 17:46:00 0
Sanayi sicil belgesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Bıyıklı, Ertan Özbek, Oda Sekreteri Fatma Merve Gelep, Kırklareli Sanayi Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, Şube Müdürü Savaş Erden, Tekniker Ayfer Yörügel ve Ölçüler ve Ayar Memuru Behzat Savaş ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği üyeleri katıldı.


İLÇELERDE DE YAPILACAK


Şube Müdürü Savaş Erden’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda önce Ölçüler ve Ayar Memuru Behzat Savaş “Hazır Ambalajlı Ürünlerin Net Dolum Miktarları” ile ilgili sunumunu yaptı. Daha sonra Tekniker Ayfer Yörügel “Sanayi Sicil Belgesi” hakkında sunum gerçekleştirdi. Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, Bilgilendirme Toplantıları’nın Babaeski ve Lüleburgaz İlçeleri’nde de gerçekleştirileceğini açıkladı.

 

Haber / Ruşa ELMA