Kız arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı

Çorlu'da kıskançlık nedeniyle tartıştığı iddia edilen kız arkadaşını 20 bıçak darbesiyle öldüren Ayhan Doğan, kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Katil zanlÄ

GÜNDEM 24.10.2019 15:35:00 0
Kız arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı

Çorlu Zafer Mahallesi'nde bulunan Cemile Yeşil Anadolu Lisesi arkasındaki boş arazide buluşan Ayhan Doğan ile Nuran Gökalp, iddiaya göre tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Doğan, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla Gökalp'i bıçaklamaya başladı. Kadının çığlık seslerini duyanlar polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Gökalp'in olay yerinde hayatını kaybettiğini ve 20 yerinden bıçaklandığını tespit etti. 
 

 

“ÇOK DA HATIRLAMIYORUM” DEDİ

 


Ceset başında bekleyen Ayhan Doğan ise polis tarafından gözaltına alındı. Ayhan Doğan’ın emniyetteki ifadesinde Nuran Gökalp ile arkadaş olduklarını ve bir süredir kendisinin telefonlarını açmadığını belirterek “Biz kendisiyle arkadaştık. Olay günü alkol aldık. Kendisine neden benim telefonlarımı açmıyorsun dedim. Başka biri mi var dedim ve tartışma çıktı. Kafam iyiydi çok da hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan katil zanlısı, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ