Bin öğrenciye ayakkabı yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile, Ergene ve Marmar

GÜNDEM 23.10.2019 11:20:00 0
Bin öğrenciye ayakkabı yardımı

Ayakkabılar Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Yiğit, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’ün katılımıyla Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serdar Gündüz’e teslim edildi.

 

“İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE VERİLECEK”

 

Çorlu'da bulunan okullarda ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları tespit ettiklerini kaydeden Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede “Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO'dan gelen ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir” dedi. 

 

“ELİMİZDEN GELEN TÜM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin belirlediği okullarda toplam bin öğrenciye ayakkabı yardımı yaptıklarını ifade ederek “Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi. 

 

Haber / Ruşa ELMA