Sokak ortasında kanlı infaz

Süleymanpaşa'da eşi Dilber K. ile sokakta ilerleyen G.K., daha önceden husumetli olduğu öne sürülen E.Ü.'nin silahlı saldırısına uğradı. Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Dilber K. v

GÜNDEM 21.10.2019 16:50:00 0
Sokak ortasında kanlı infaz

Tekirdağ'da, sokakta karşılaşan E.Ü. ve husumetlisi G.K. arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.Ü.'nün pompalı tüfekle ateş açması sonucu G.K.'nin yanındaki eşi Dilber K. (22) başından vurularak hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı

 

Olay, Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi Nergis Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, G.K ile eşi Dilber K., sokakta husumetli oldukları E.Ü. ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine E.Ü. elindeki av tüfeğiyle ateş açtı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Tüfekten çıkan saçmalar başına isabet eden ve ağır yaralanan Dilber K. ambulansla kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dilber K.’nin eşi G.K. ile olay yeri yakınında bulunan L.A., U.G. ve Ş.A., G.K. da saçmaların isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Yaralılar Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

TÜFEKLE BİRLİKTE YAKALANDI

 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ve Süleymanpaşa İlçe Emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri olay yeri ve hastanede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerinde kaçan şüpheli E.Ü. suç aleti tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ