17 sınıf yenilendi

Kapaklı'da eğitim öğretim veren Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu'nda velilerin desteğiyle başlatılan sınıf yenileme kampanyası kapsamında dün yenilenen 2 sınıfın daha açılışı

GÜNDEM 21.10.2019 14:11:00 0
17 sınıf yenilendi

Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu’nda, Sınıf Yenileme Projesi kapsamında yenilen 2 sınıfın açılışı dün saat 10:00’da yapıldı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılışta konuşan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Havran Kaya Sökmen, geçen yıl başlattıkları proje kapsamında yenilenen 16 ve 17’nci sınıfın açılışını yaptıklarını belirterek “Okul yönetimimiz ve velilerimiz bu konuyla ilgili çok çaba sarf etti. Velilerimizden Gönül Bodur çocuğu bu sınıfta okumamasına rağmen ekstra bir destekte bulundu. Ona da teşekkür ediyorum” dedi. Sene sonuna kadar kalan 8 sınıfı da yenileyeceklerini dile getiren Sökmen, “Yaşam alanlarını iyileştirmek bizim görevimiz” diyerek bu görevi yerine getirirken kendilerine destek olan velilere teşekkür etti. 

VELİLERE YARDIM YAPMALARI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Hayırsever velilerden Gönül Bodur da bu projenin ekip ve gönül işi olduğunu belirterek çocukların geleceği için tüm velilere böyle yardımlarda yapma çağrısında bulundu. 

 

EKSİĞİ KALMAYACAK

 

Okul müdürü, öğretmen ve velilere teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da Kapaklı’yı projelerle, akademik çalışmalarla, sosyal, kültürel ve sanatsal alandaki başarılarla da ön plana çıkarmak istediklerini kaydetti. Okulun bir yıl önceki hali ile şu anki hali arasında inanılmaz bir değişimin olduğunu söyleyen Danışmaz, okulda kısa süre içinde konferans salonunun da açılacağını, okulun fiziki anlamda eksiğinin kalmayacağını söyledi. 

 

TÜRKİYE’DE İLK 300 ARASINA SEÇİLDİ

 

Her yıl derece elde eden Cumhuriyet İlkokulu’nun adını birçok yerde duyurduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, okulun yaptığı güzel çalışmalardan ötürü Türkiye’de ilk 300 arasına seçildiğini, bu nedenle geçtiğimiz günlerde Okul Müdürü Havran Kaya Sökmen’in Hatay’a davet edildiğini ve Hatay’da Kapaklı’yı temsil ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek yenilenen 2 sınıfın açılışı yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, öğretmenler ve veliler katıldı. 

 

Haber / Emre BOZ