1911 Çerkezköyspor'da galibiyet sevinci

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor, 5'inci hafta sahasında Ortaköyspor'u ağırladı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada 2'nci yarı

GÜNDEM 21.10.2019 13:56:00 0
1911 Çerkezköyspor

1911 Çerkezköyspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 5’inci haftasında kendi sahasından Ortaköyspor’u ağırladı. 

 

ORTAKÖYSPOR’U AĞIRLADI

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 15:00’da başladı.  1911 Çerkezköyspor Sedat Çolak, Buğra Dinler, Selim Şahinbaş, Feyzullah Saray, Zeki Sinan Akkoyun, Tuna Akgüneş, Utku Demirel, Yunus Demir, Burak Gündoğdu, Bahattin Saral ve Kadir Muharrem Pehlivan kadrosu ile mücadele ederken, konuk ekip Ortaköyspor ise Ahmet Burgaz, Kahraman Çetin, Oğuzhan Temel, Barış Kasaroğlu, İskender Can, Yunus Doğan, Samet Semiz, Furkan Şimşek, Anıl Üstün, Şenol Yıldırım ve Emre Azim onbiriyle mücadeleye başladı. 

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Mehmet Can Koş, Mücahit Şentürk, Hakan Dursun hakem triosunun görev yaptığı karşılaşmada dördüncü hakem olarak Gülsüm Çetin görev yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da istediği golleri bulamazken, ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkan 1911 Çerkezköy Doğanspor, karşılaşmanın 2’nci yarısında ataklarını yoğunlaştırdı. Gol için rakip kaleye yüklenen 1911 Çerkezköyspor’da 55’inci dakikada ceza sahası dışında röveşata ile topu ağlara gönderen Ferzan takımını 1-0 öne geçirdi. 

 

 

SEDAT GOLE İZİN VERMEDİ

 

Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında Tuna Akgüneş’in Barış’a müdahalesinde hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samet’in vuruşunda Kaleci Sedat Çolak gole izin vermedi. 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Ortaköy ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın sonuna 7 dakika ilave edilirken, uzatma dakikalarında da gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

 

SEVİNCİNİ TARAFTARLARLA PAYLAŞTI

 

İlk galibiyetini alan 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmanın sona ermesinin ardından galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştı. 1911 Çerkezköyspor,  aldığı galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, bu sezon ilk mağlubiyetini alan Ortaköyspor ise 8 puanda kaldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU