Muhtarlar Günü törenle kutlandı 

19 Ekim Muhtarlar Günü Çerkezköy'de Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve BağlÄ?

GÜNDEM 20.10.2019 12:30:00 0
Muhtarlar Günü törenle kutlandı 

 

Bu yıl 4’ncüsü kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumartesi günü saat 11:00’da Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. 

 

TÖRENLE KUTLANDI

 

Törene, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Bulut Becerik, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, muhtarlar, gaziler ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

VATANDAŞLARIN BAŞVURDUĞU İLK MECİİDİR

 

Tören Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Akgün “Yerel yönetimin en önemli unsuru olan muhtarlar, vatandaşlarımızın düğünlerinde sevinçlerini, cenazelerinde üzüntülerini paylaştığı, iyi ve kötü zamanlarda başvurduğu ilk merciidir. Vatandaşlarımızın en yakınında olan bizler, yaptığımız vazifenin de kutsal olduğuna inanıyoruz. Bizlere iletilen problemleri ilgili kurumlara iletilmesi için de tüm kurumlarımızla diyalog halindeyiz. Çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan, değerli kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

 

Haber / Buse SERİN