Seçkin: CHP, ordumuzun her harekatında yanındadır

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, saat 17:00'da parti binasında yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi şanlı Türk Ordusu'nun Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla yÄ?

GÜNDEM 18.10.2019 16:44:00 0
Seçkin: CHP, ordumuzun her harekatında yanındadır

 

 

Kapaklı Belediyesi'nin organize ettiği siyasi parti ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla Barış Pınarı Harekatı'na destek mahiyetinde açıklama yapıldığını belirten Seçkin “Söz konusu toplantı ve açıklamaya tüm siyasi parti ilçe başkanları çağrılmışken Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak şahsıma haber verilmemiştir. Birlik beraberlik içerisinde olunması zorunlu olan bugünlerde ve birlik beraberlik mesajı verilen bu toplantıya ülkenin ana muhalefet partisi ilçe başkanının kasıtlı olarak davet edilmemesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi. 

 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KUVAYI MİLLİYE DEMEKTİR

 

Seçkin “Böyle bir organizasyonda kasıtlı olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni dışlayanlar, kamuoyunda bir algı yaratmaya çalışmaktadırlar. Kasıtlı olarak algı yaratan bu kişiler Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kuvayı Milliye demek olduğunu unutmaktadırlar. Cumhuriyet Halk Partisi şanlı Türk Ordusu'nun Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla yıpratılmaya çalışıldığı günlerde ordumuzun yanındaydı ve şimdi de ordumuzun her harekatında yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Bu vesileyle pkk, pyd, ypg, işid ve ne kadar hain terör örgütü varsa hepsine karşı, şanlı ordumuzun başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda ordumuza başarılar diliyoruz. Ordumuzun ayağına taş değmemesi tek temennimizdir. Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz. Kendince yaptıkları algı operasyonlarıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ni dışlayan, birlik ve beraberlikten nasibini almamış kişileri kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi. 

 

ASKER SELAMI VERDİLER

 

Basın açılamasının ardından Kenan Seçkin ve partililer Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere asker selamı verdi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU