Başkan Gürkan'dan İmamoğlu'na ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Gürkan, "Osmanlı İ

GÜNDEM 18.10.2019 15:42:00 0
Başkan Gürkan

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ile birlikte; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaret bulundu.

 

MEYVE SABUNU HEDİYE ETTİ

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; Edirneli heyeti Florya Başkanlık Konutu’nda kabul etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış olan iki kentin; gelecekte gerçekleştirecekleri ortak projeler hakkında konuştu. Ayrıca Başkan Gürkan, Ekrem İmamoğlu’na Edirne’nin simgesi mis meyve sabunu hediye etti.              

 

DEĞERLENDİRMELER YAPTIK

 

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, İl Başkanımız ve Edirne Belediye Başkanlarımız ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Çok kısa sürede çok büyük işler başaran Sayın Ekrem İmamoğlu ile Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış; kadim iki şehir hakkında konuştuk. Edirne Belediyesi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz geleceğe dönük çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptık” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE