Minik yazar, kitabını Başkan Gürkan'a hediye etti

Edirne Belediyesi tarafından Öztaş Global Garden'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Edirne Kitap Fuarı; kitapseverlerle yazarları bir araya getirdi. Kitap fuarına gelip tüm stantları heyecanla gezen Eyşan Ege, kal

GÜNDEM 14.10.2019 17:24:00 0
Minik yazar, kitabını Başkan Gürkan

Başkan Gürkan, Eyşan Ege’nin yazdığı kitabı büyük bir zevkle okuyacağını kaydederek, “Eyşan Ege’nin yazdığı kitabın içerisinde yer alan resimleri de kendi çizmiş. Kitabın basımı da tamamen kendi çabalarıyla gerçekleştirilmiş. Eyşan Ege, ‘Sihirli İkizler’ isimli ilk kitabı ile yazarlık hayatına başladı. Küçük yazarın bu büyük başarısı gerçekten takdire şayan, kitabını büyük bir zevkle okuyacağım." şeklinde konuştu.

 

'FUARA HER YIL KATILIYORUM'

 

5. Sınıf öğrencisi Eyşan Ege de, “Edirne Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarına her yıl gelerek; burada sevdiğim kitapları satın alıyor, sevdiğim yazarlarla buluşuyorum. Kitap okumayı ve yazmayı çok seviyorum. Bu benim ilk kitabım. İlk kitabımı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a hediye ederek; bir anlamda da ona teşekkür etmek istedim. Çünkü bizi her yıl kitaplarla ve yazarlarla buluşturuyor.” dedi.

 

Haber / Ozan URTEKİN