Kapaklı Kitap Fuarı, 2'nci kez kapılarını açacak

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilki 7-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Kapaklı Kitap Fuarı'nın 2'ncisi 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. K

GÜNDEM 13.10.2019 16:06:00 0
Kapaklı Kitap Fuarı, 2

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilki Şubat ayında düzenlenen Kapaklı Kitap Fuarı’nın ikincisi 25 Ekim’de açılacak. 

 

ERCAN KESAL VE YELDA KIRÇUVAL OKUYUCU İLE BULUŞACAK

 

Fuar kapsamında düzenlenecek olan imza günü ve söyleşilerde çok sayıda yazar Kapaklı’daki kitapseverlerle buluşacak. Fuarın ilk gününde hekim ve yazarlığının yanı sıra oyuncu kimliğiyle de tanınan Ercan Kesal ve ilk kitabı "Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler"le bir anda, edebiyat dünyasını yakından takip eden okurun dikkatini çeken, 2018 yılında da 2. kitabı olan aynı zamanda ilk romanı olan "İnsanı İnsan Acıtır"ı yayımlayan Yelda Kırçuval saat 14:00’da düzenlenecek olan söyleşi ve imza günü etkinliğinde kitapseverlerle bir araya gelecek. 

 

KAPAKLI’DAKİ KİTAPSEVERLERLE BULUŞACAKLAR

 

Avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapan ve çok sayıda kitabı bulunan Hayati İnanç 26 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’da, 2017 yılında yayınladığı “En Yakın Arkadaşım Bir Deli” ve 2018 yılında yayınladığı “En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli” isimli kitapları bulunan Kerem Fırtına da aynı gün saat 14:00’da Kapaklı Kitap Fuarı’nda kitap severlerle buluşacak. 

 

KİTAPLARINI İMZALAYACAKLAR

 

“Küllerin Arasında Haçin”, “Nazım Hikmet”, “Çankaya’nın Duvaksız Gelini Fikriye”, “Yıldırım Beyazıt Erken Elveda Dedi”, “Renklere Son Veda, Tarlabaşı” isimli kitapların yazarı Halil İbrahim Özcan 27 Ekim Pazar günü, “Yalnızlık Çok Kalabalık” ve Aşk’ına Sağlık” isimli kitapları bulunan Tarkan Köylü ise 28 Ekim Pazartesi günü Kapaklı’daki okurlar için kitaplarını imzalayacak. 29 Ekim Salı günü saat 14:00’da düzenlenecek olan söyleşinin ardından yazar Nazan Arısoy Kapaklı’daki okurları için kitaplarını imzalayacak. 30 Ekim Çarşamba günü de fuarın konuğu Mete Yarar olacak. Saat 14:00’da düzenlenecek olan söyleşide kitapseverlerle buluşacak olan Mete Yarar, söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.  

 

AYNI GÜN 3 YAZARI AĞIRLAYACAK

 

2’ncisi düzenlenecek olan Kapaklı Kitap Fuarı, 31 Ekim Perşembe günü ise 3 yazarı ağırlayacak. Birsen Ekim Özen ve Cem Gülbent saat 10:00’da, Sinan Yağmur da saat 15:00’da düzenlenecek söyleşilere katılacak. Yazarlar söyleşilerin ardından düzenlenecek olan imza günü etkinliklerinde kitaplarını imzalayacaklar. 

 

ŞİİR VE TÜRKÜ DİNLETİSİ 

 

Şermin Yaşar da 1 Kasım Cuma günü saat 14:00’da düzenlenecek olan söyleşide okurları ile bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak. Şükrü Erbaş ve Metin Karausta da aynı gün saat 14:00’da şiir ve türkü dinletisi gerçekleştirecek. 2 Kasım Cumartesi günü Hasan Ali Toptaş, Ali Lidar ve Murat Tavlı Kapaklı’da kitapseverlerle buluşacak. Fuarın son gününde ise Bilal Sami Gökdemir ve Tolga Uluaydın okurları için kitaplarını imzalayacak. 

 

10 GÜN SÜRECEK

 

Atatürk Mahallesi Kapaklı Anadolu Lisesi yanında bulunan Kapaklı ÇOSB Spor Salonu’nda düzenlenecek ve 10 gün sürecek olan fuar hafta içi 10:00-20:00, hafta sonu da 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU