Yurdakul, Malkaralıları bayrak asmaya davet etti 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tüm Malkaralıları evlerine, işyerlerine ve araçlarına Türk Bayrağı asmaya davet etti.

GÜNDEM 13.10.2019 13:33:00 0
Yurdakul, Malkaralıları bayrak asmaya davet etti 

Başkan Yurdakul, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK / YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Suriye'de başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda güvenlik güçlerine destek olmak için tüm vatandaşlarımızı evlerine, iş yerlerine ve araçlarına bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyorum." dedi. 

 

'ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ BİR ÜLKEYİZ'

 

Belediye Başkanı Yurdakul, Malkara “Türkiye Cumhuriyeti özgür ve bağımsız bir ülkedir. 7 düvele meydan okuyan Türk Milleti hiç bir tehdide ve dayatmaya boyun eğmemiştir. Barış Pınarı Harekatı’nda ile vatanımızın bütünlüğüne ve vatandaşlarımızın güvenliğine yönelik tehdit oluşturan tüm terör örgütlerine karşı mücadele edecek olan Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Vatanın bölünmez bütünlüğünün sürdürülmesi için bu dava uğrunda göğsünü siper eden kahramanlarımıza Barış Pınarı Harekatı’nda desteğimizi hissettirmek amacıyla ilçemizi Türk Bayrağımız ile donatıyoruz.  Barış Pınarı Harekatı’nda şanlı ordumuza ve kahraman Mehmetçiğimize destek olmak maksadıyla harekat süresince, tüm vatandaşlarımızı evlerine, iş yerlerine ve araçlarına bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene! ” şeklinde konuştu. 

 

Haber / Ozan URTEKİN