Katlı otopark ve meydan düzenlemesi çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesinin inşaat çalışmaları devam ederken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaat alanÄ?

GÜNDEM 9.10.2019 15:08:00 0
Katlı otopark ve meydan düzenlemesi çalışmalarını inceledi

Projede gelinen son durum hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade etti. Projenin önümüzdeki süreçte tamamlanarak Hayrabolulu vatandaşların hizmetine sunulacağını söyleyen Albayrak, projenin Hayrabolu’ya ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti. 

 

3 BODRUM KATINDAN OLUŞUYOR

 

Hayrabolu İlyas Mahallesi, Uzunköprü Caddesi 9.921 metrekare kapalı alana sahip Hayrabolu Katlı Otoparkı’nın, 3 bodrum katından oluştuğunu söyleyen yetkililer “258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip. Projede otomobil, motosiklet, bisiklet park yerleri, su deposu, teknik birim, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, kadın – erkek tuvaletleri ve personel odası yer alıyor. Katlı Otopark inşaatının tamamlanmasının ardından üst kısmı meydan olarak düzenlenecek. Meydan alanında konser ve tören alanı ile açık oturma alanları olacak. Biri Atatürk heykeli olmak üzere 3 heykel yer alacak” bilgisini verdi. 

 

Haber / Buse SERİN