Albayrak, Ergene'de inceleme yaptı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene'de Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt uygulaması yapılacak bölgelerde inc

GÜNDEM 9.10.2019 13:34:00 0
Albayrak, Ergene

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ergene'de 1'inci, 6'ncı ve 9'uncu sokak ve caddelerde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Ergene Belediyesi ekipleri, sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte sıcak asfalt yapılacak olan bölgede incelemelerde bulundu ve teknik personelden yapılacak olan hizmet hakkında bilgiler aldı.

 

'YATIRIMLARIMIZLA HALKIMIZIN YANINDAYIZ'

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına il genelinde hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarının çözümü noktasında, birinci hizmet dönemimizde olduğu gibi 2019-2024 hizmet dönemimizde de proje ve yatırımlarımızla halkımızın yanında olacağız. Hizmetlerimizi yaparken, ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Her şey daha güzel bir Tekirdağ için." ifadelerini kullandı.   

 

Haber / Yakup KARATEPE