İki otomobil çarpıştı; 2 yaralı

Malkara'da iddiaya göre, tali yoldan kontrolsüz şekilde yola çıkan bir otomobilin sebebiyet verdiği kazada iki otomobil çarpıştı. İki kişinin yaralandığı kazada, kazaya sebebiyet veren ve plakası alÄ

GÜNDEM 9.10.2019 12:36:00 0
İki otomobil çarpıştı; 2 yaralı

 

Olay, Malkara – Hayrabolu yolu üzeri İbrice Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Hayrabolu istikametinden Malkara istikametine giden Ertuğrul Elmasan (50) yönetimindeki 59 LP 301 Plakalı otomobil, İddiaya göre, İbrice kavşağından yola kontrolsüz şekilde çıkan ve plakası alınamayan otomobile çarpmamak için manevra yapınca karşı yönden gelen Abdulkadir Beyaz (72) yönetimindeki 34 KA 1145 plakalı otomobil ile çarpıştı. 

 

2 KİŞİ YARALANDI

 

Kazada Ertuğrul Elmasan’ın kullandığı otomobil yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada Elmasan’ın kullandığı otomobilde yanında bulunan arkadaşları Şerefaettin Can (61) ile Süleyman Yavuz (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

 

‘KAVŞAKTAN ÇIKAN ARACA ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPINCA’

 

Otomobil sürücüsü Ertuğrul Elmasan, “Biz istikametimizde geliyorduk. Karşı şeritten de bir otomobil geliyordu. O sırada İbrice kavşağından bir otomobil çıktı. Ben ona çarpmamak için manevra yapınca kaza yaptık.” dedi.

 

‘DİĞER OTOMOBİL OLAY YERİNDEN KAÇTI’

 

Diğer otomobilin sürücüsü Abdulkadir Beyaz da, “Ben Hayrabolu yolu istikametine şeridimde gidiyordum. Karşı şeritten bir otomobil geliyordu. O sırada ibrice kavşağından bir otomobil çıktı. Karşı yönden gelen araç onu kurtarmaya çalışırken manevra yapıp benim aracıma vurdu. Diğer otomobilde olay yerinden kaçtı.” dedi.

 

‘ÇALIŞMA BAŞLATILDI’

 

Kazaya sebebiyet verdiği ve olay yerinden kaçtığı iddia edilen otomobilin yakalanması için Jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haber / Murat YAYIN