Karakolda polis memurunu bıçakladı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği'ne gelen Gürhan T., evinin kurşunlandığını, zanlının yakalandığını iddia ederek, şüphelinin kendisine verilmesini istedi. Polislerin

GÜNDEM 9.10.2019 11:15:00 0
Karakolda polis memurunu bıçakladı

Olay, dün gece, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki Polis Merkezi Amirliği'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis merkezine gelen ve evinin kurşunlandığını, zanlının yakalandığını iddia eden Gürhan T., şüphelinin kendisine verilmesini istedi. Polis memurlarının böyle bir olayla ilgili ihbar almadıklarını söylemesi üzerine polislerle tartışmaya başlayan Gürhan T., masada bulunan telsizi alarak yere atması üzerine gözaltına alınmak istendi. Bu sırada yaşanan arbedede Gürhan T., belinden çıkardığı bıçağı polis memuru Çetin Çiçek'i göğsünden bıçakladı.

 

ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ

 

Ağır yaralanan polis memuru Çetin Çiçek, meslektaşları tarafından çağırılan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Çiçek, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Çetin Çiçek, yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

 

SORGUSU SÜRÜYOR

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu da, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek incelemede bulundu. Kaymakam Hamitoğlu ve İl Emniyet Müdürü Erduğan, daha sonra Çorlu Devlet Hastanesi'ne giderek, yaralı polis memurunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Çetin Çiçek'in yakınları ve meslektaşları da hastaneye akın etti.

 

ADLİYEYE ÇIKARILDI

 Polis memurunu bıçaklayan Gürhan T.  emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ