Üniversiteye hazırlık kursları başladı

Malkara Belediye Akademisi'nin "Hayat Boyu Öğrenme" sloganıyla üniversite adaylarına ücretsiz olarak düzenlediği kurslarda Matematik, Kimya, Fizik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Edebiyat ve Geometri dersleri

GÜNDEM 6.10.2019 13:06:00 0
Üniversiteye hazırlık kursları başladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, her zaman eğitimin destekçisi olduklarını belirterek “Öğrencilerimizin üniversite sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olmak için Belediye Akademisi bünyesinde üniversite hazırlık kursları düzenliyoruz. Üniversiteye hazırlanmak isteyen tüm öğrencilerimiz ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bu kurslardan faydalanabilirler. Üniversite hayalleri peşinde koşan öğrencilerimizi geleceklerine yön verecek sınavlara alanında uzman eğitmenlerden destek alarak hazırlıyoruz” dedi. 

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Belediye Akademisi’nde üniversite hazırlık kurslarının geçtiğimiz günlerde başladığını söyleyen Yurdakul “Başlayan kurslarımıza kayıtlarımız halen devam ediyor. Kurslarımıza kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz Belediye Akademimize giderek başvurularını yapabilirler. İlçemizdeki gençlerin başarılı olmasına yardımcı olmak ve onların başarılı olduklarını görmek bizleri de gururlandırır. En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Tüm öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Haber / Ozan URTEKİN