Et Kombina Tesisi'nde deneme kesimi yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi, Trakya Bölgesi'ndeki hayvancılığı hızlandıracak olan Et Kombina Tesisi'nde deneme kesimini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

GÜNDEM 4.10.2019 17:10:00 0
Et Kombina Tesisi

Deneme kesimine Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar ve üreticiler katıldı.

 

'DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi'nin ana vizyonlarından birinin tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, "İlçemiz hastalıktan ari bölgedir. Malkara'mızın sahip olduğu bu imkânları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiği bilincindeyiz. Malkara Belediyesi olarak çiftçilerimiz ve yetiştiricilerimize her zaman destek olduk ve destek olmaya devam ediyoruz. Trakya Bölgesi'nin en büyük Et Kombina Tesisi projemizi hayata geçirdiğimiz için gururluyuz. Bu tesisten sadece yetiştiricilerimiz değil, bütün vatandaşlarımız faydalanacak. İlçemizde ki hayvancılığa cazibe kazandıracak olan tesisimiz tam kapsamlı bir şekilde çalışmaya en kısa süre başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

 

'ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN'

 

Tesise vatandaşların rahatlıkla gelebilmeleri için bağlantı yolunda beton yol çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Yurdakul, "Yol çalışmamızın da büyük bir bölümü tamamlandı. En kısa sürede çalışmaları bitirip tesisimizin yolunu da vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. İlçemizi Trakya'da tarım ve hayvancılığın başkenti konumuna getirecek olan Et Kombina Tesisimizin üreticilerimize ve Malkara'mıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Haber / Emre BOZ