21 olayda 32 şüpheli yakalandı

Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 2019 yılı Eylül ayı içerisinde, 824 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, bu şahıslardan arandığı tespit edilen 5â?

GÜNDEM 4.10.2019 16:55:00 0
21 olayda 32 şüpheli yakalandı

Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, asayişe müessir olayların önlenmesi bu kapsamda önleyici ve caydırıcı tedbirlerin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, okul çevreleri, araçlar ve umuma açık yerlerde değişik zaman dilimlerinde yapılan uygulamalarda; 824 kişinin GBT sorgulaması yapıldı.

 

86 ARAÇ KONTROL EDİLDİ

 

Bu şahıslardan arandığı tespit edilen 5’i yakalanarak gerekli işlemlerinin yapılması için adli mercilere sevk edildi. Bu uygulamalar sırasında 86 araç kontrol edilirken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

 

32 ŞAHIS YAKALANDI

 

Ayrıca yapılan çalışmalar sonucu; başta hırsızlık olmak üzere 21 ayrı olayda toplam 32 şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslardan 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabir edilen tabanca, 2 adet motosiklet ile çok sayıda elektrikli ev aleti ve mutfak eşyası ele geçirildi. Hırsızlık olayları ile ilgili ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken, ele geçirilen tabancalar ise muhafaza altına alındı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU