İsmi çocuk parkında yaşayacak

Yakalandığı amansız rahatsızlık sonucunda 3 Ocak'ta hayatını kaybeden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf Öğrencisi Cumhur Deniz Uysal'ın ismi; Edirne Belediyesi tarafından 29 Ekim C

GÜNDEM 3.10.2019 14:55:00 0
İsmi çocuk parkında yaşayacak

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geçtiğimiz günlerde Şükrüpaşa Mahallesi’nde Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı süren çocuk parkını ziyaret etmiş; çocuk parkının açılışının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirileceğini belirtmişti. Başkan Gürkan’ın bu söylemlerinin yerel basın ve sosyal medyada yayınlanmasının ardından bazı sosyal medya kullanıcılarının anlamlı bir talebi oldu.

 

TALEBE DUYARSIZ KALMADI

 

Bazı Trakya Üniversitesi öğrencileri Başkan Gürkan’a “29 Ekim’de Şükrüpaşa Mahallesi’ne açılacak parkın isminin; 3 Ocak’ta sonsuzluğa uğurladığımız tıp öğrencisi arkadaşımızın, kardeşimizin hatırasını yaşatmak adına ‘Cumhur Deniz Parkı’ konulmasını rica ediyoruz. Duyarsız kalmayacağınız için şimdiden teşekkür ederiz”  yazılı tweet attı. Öğrencilerin bu talebine duyarsız kalmayan Gürkan, Cumhur Deniz Uysal’ın adının 29 Ekim’de açılışını yapılacak olan çocuk parkında yaşatılacağının müjdesini yine sosyal medya üzerinden verdi.

 

Haber / Ruşa ELMA