Tamamlanan ve devam eden yatırımları inceledi

Saray Büyükyoncalı Mahallesi Kör Dere ıslah çalışmaları ve Büyükyoncalı Gölet Projesini çalışmalarını inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye BaÅ?

GÜNDEM 2.10.2019 17:40:00 0
Tamamlanan ve devam eden yatırımları inceledi

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte Büyükyoncalı Mahallesi’nde bulunan Kör Dereyi ziyaret ettiklerini söyleyen Albayrak “Derenin ıslahı tamamlanmıştır. Büyükyoncalı Göleti de en yakın zamanda tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Ben her iki projemizin de şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“8 METRE UZUNLUKTA OLACAK”

 

Yetkililer “Büyükyoncalı Mahallesi'ndeki Kör Dere'de Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından taşkın ve sel sularını önlemek amacıyla 1500 metre uzunluğunda dere temizliği yapıldı. Ayrıca dere üzerinde yol geçişlerini sağlamak amacıyla bir noktada 1200'lük boru hattı imalatı yapıldı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde başlatılan kırsal kalkınma projesi kapsamında hayvan yetiştiricilerini desteklemek amacıyla hayata geçirilen gölet, 8 metre uzunlukta ve 45 metre küp su hacmine sahip olacak” bilgisini verdi.

 

Haber / Emre BOZ