4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri düzenlenecek

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle Edirne Belediyesi ve 22 Dost Eli Derneği, birlikte düzenleyecekleri etkinliklerle sokak hayvanlarının iyi koşullarda yaşayabilmesi için farkındalık yaratılacak. Edirne

GÜNDEM 2.10.2019 17:32:00 0
4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri düzenlenecek

Edirne Belediyesi, 22 Dost Eli Derneği ile birlikte can dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri için 4 Ekim Cuma günü Edirne Kız Yurdu Konferans Salonu’nda saat:10.30’da ‘Sokak Hayvanlarının Güncel Sorunları’ isimli bir panel gerçekleştirilecek ve Edirne Sokak Hayvanları Barınağı’nda Edirne Belediye Bandosu konser verecek.

 

BİSİKLET VE MOTOBİSİKLET TURU DÜZENLENECEK

 

4 Ekim Cuma günü saat:12.00’de ise Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla Bisiklet Turu düzenlenecek. Tüm halkın katılımına açık olacak olan bisiklet turunu Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nın önünden başlayarak; Bosnaköy, Söğütlük Karaağaç güzergâhın da devam edecek ve Edirne Çarşı da son bulacak.Yine Saat: 12.00’de motosiklet tutkunları da düzenleyecekleri tur ile sokak hayvanlarının haklarına dikkat çekecek. Karaağaç Kampüsü önünden başlayacak olan motosiklet turu M. Müezzinoğlu Köprüsü, Yıldırım, Yeniimaret, Çarşı istikametinde gerçekleştirilecek.

 

TÜM HAYVAN SEVERLER DAVETLİ

 

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler,  saat: 14.00’te Saraçlar Caddesi’ndeki kermes ile devam edecek. Kermeste, 22 Dost Eli Derneği’nin üyeleri yapmış olduğu ürünler satılacak. Edirne halkını yapılacak olan etkinlere katılmasını isteyen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklere tüm hayvan severleri davet etti.

 

Haber / Ozan URTEKİN