ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince öğrencilere yönelik düzenlenen trafik eğitimlerinde 'Yaya geçidi kullanımı ve Yaya önceliği' konularında bilgilendirme yapıldı.

GÜNDEM 2.10.2019 17:22:00 0
ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve denetleme büro amirliği ekiplerince Mustafa Uysal ortaokulunda yaklaşık 300 öğrenciye trafik kuralları anlatıldı.

 

300 ÖĞRENCİYE TRAFİK KURALLARI ANLATILDI

 

Trafik Polisleri Recep Büyük, Cihangir Tetik ve Mehtap Beyler tarafından öğrencilere yapılan bilgilendirmede, Kontrollü yaya geçişi kuralları, Yaya önceliği, Trafik işaretleri ve kuralları ile emniyet kemeri kullanımı konuları detaylı olarak anlatıldı. Yapılan bilgilendirme sonrası öğretmen ve öğrenciler ise yapılan bilgilendirmenin öneminin çok büyük olduğunu belirtip polis ekiplerine teşekkür etti. Trafik Polislerince yapılan bilgilendirme sonrasında Öğrencilere trafik kurallarıyla ilgili broşürler dağıtıldı. Eğitimlerin devam edeceğini belirten Mustafa Uysal Ortaokulu Müdürü Özgür Çetin, “Bugün okulumuzda yaya geçidi etkinliği yaptık. Okulumuzda yaklaşık 300 öğrencimize trafik kuralları anlatıldı. Bir çok konuda bilgiler aktarıldı trafik polisleri tarafından. Eğitimlerimiz devam edecek.’ dedi.

 

Haber / Murat YAYIN