Büfeden 5 bin liralık yiyecek ve para çaldılar

Malkara'da hırsız veya hırsızlar Erhan Güreşçi'ye (36) ait büfeye girerek büfeden yaklaşık 5 bin lira değerinde sigara, bilgisayar, para, parfüm ile yiyecek çalıp kayıplara karıştı.

GÜNDEM 2.10.2019 17:14:00 0
Büfeden 5 bin liralık yiyecek ve para çaldılar

Hırsızlık, gece Malkara Yeni Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan Erhan Güreşçi’ye ait işyerinde meydana geldi. Bilinmeyen bir saatte hırsız veya hırsızlar, iddiaya göre işyerinin havalandırma camını açtıktan sonra içeriye girerek, büfeden yaklaşık 5 bin lira değerinde sigara, bilgisayar, para, parfüm ile yiyecek alarak kayıplara karıştı. Gece işyerine gelen Erhan Güreşçi, hırsızların içerisini talan ettiğini ve soyulduğunu görünce durumu polise bildirdi. Polis ekipleri işyerinde inceleme yaparak, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

‘HAKKIMI HELAL ETMİYORUM’

 

Hayvanlara yemek vermek için gece büfeye geldiğini ve büfenin soyulduğunu fark ettiğini anlatan Erhan Güreşçi, “‘Köpeklerimi beslemek onlara yemek vermek için büfeye geldim. Kapıyı bir açtım baktım her yer dağınık. İçerisini soymuşlar. Sigara kasasını patlatmışlar. Diğer sigaralarımı almışlar. Masa üstü bilgisayarımı laptopumu almışlar. Özel eşyalarım vardı onları almışlar. Para kasasında olan bozuk paraları almışlar. Parfümlerim vardı onları almışlar. Yaklaşık 5 bin lira zararım var. Biz gariban insanlarız. Biz burada sabahtan akşama kadar 1 lira, 1 lira olarak para topluyoruz. Akşam da geliyor başkası alıyor bunları. Ama ben bunlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.

 

‘YAKALANSIN BU HIRSIZLAR ADELET ÖNÜNDE HESAP VERSİN’

 

Güreşçi, “Benim büfemde yaklaşık 5 bin lira zararım var. Bu zararı kim karşılayacak? Yazıktır. Günahtır. Havalandırma camını tornavida gibi bir şey ile kırıp sökmüşler. Oradan içeri girmişler. İçeri girdim her yer parmak izi ve ayak izi. Toz duman etmişler. Bizim burada emeğimiz var. Ayıptır. Emeğimizi çaldılar. Ben buradan yetkililere sesleniyorum. Yakalansın bu hırsızlar. Bu hırsız veya hırsızların en kısa zamanda yakalanıp adaletin önünde hesap vermesini istiyorum” dedi. Büfede parmak izi incelemesi yapan polis ekipleri, hırsızlıkla ilgili başlattıkları soruşturmayı sürdürüyor.

 

Haber / Murat YAYIN