Kapaklı Meclisi 11 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısı 1 Ekim Salı günü saat 14:00'da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak. Toplantıda 11 gündem maddesi gÃ

GÜNDEM 30.09.2019 16:32:00 0
Kapaklı Meclisi 11 gündem maddesini görüşecek

Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak olan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başlayacak. 2020 yılı mali performans programı müzakeresinin ardından 2020 yılı gelir ve gider bütçesi görüşülecek.

 

2020 YILI GELİR TARİFESİ GÖRÜŞÜLECEK

 

2020 yılı gelir tarifesinin görüşülmesinin ardından toplantının 4’üncü gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Pınarça Mahallesi 250 ada 6 parselde bulunan 1.73 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satılması konusu görüşülecek. İlgili gündem maddesinin karar bağlanmasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sunulan bank talebi ve parka isim verilmesi talebi konulu yazılar görüşülecek.

 

BOŞ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan isimsiz yola isim verilmesi konulu yazının görüşülmesinin ardından Spor İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ödüllendirme konulu yazı görüşülecek. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan boş kadro değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen konular ile İmar Komisyonu’na sevk edilen konular görüşülecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU