Kazanan Tekirdağspor oldu

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 2.hafta karşılaşmasında Tekirdağspor, kendi sahasında 1911 Çerkezköy Doğanspor'u ağırladı.  1911 Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan 4-1'lik ma?

SPOR 30.09.2019 16:17:00 0
Kazanan Tekirdağspor oldu

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Tekirdağspor, kendi sahasında ağırladığı 1911 Çerkezköy Doğanspor’u farklı mağlup etti.

 

FARK 2’YE ÇIKTI

 

Pazar günü saat 15:00’da Namık Kemal Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Tekirdağspor iyi başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Ali Arashan Altuntaş’ın pasında sol arka direkte topla buluşan Ceyhun Kalıntaş, Tekirdağspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan 1911 Çerkezköy Doğanspor, sık sık pas hataları yapmaya başladı. İlerleyen dakikalarda Tekirdağspor, ikinci gol için baskılarını artırırken, karşılaşmanın 17’nci dakikasında sol kanattan köşe atışı kullanan Emircan Tuna’nın ortasında top Ali Arashan Altuntaş’ın önünde kaldı. Ali Arashan Altuntaş’ın ser şutu ile Tekirdağspor 2-0 öne geçti.

 

KIRMIZI KART GÖRDÜ

 

Golden sonra maçın hakemi Oğuz Karadağ’a itiraz eden ve hakem ile diyaloga giren 1911 Çerkezköy Doğanspor kalecisi Sedat Çolak kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Rakibi karşısında iki farklı mağlup durumda olan 1911 Çerkezköy Doğanspor bu kırmızı kart sonrası oyun disiplininden tamamen koparken, karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Tekirdağspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

SKOR 4-0 OLDU

 

Karşılaşmanın 2’nci yarısına da etkili başlayan Tekirdağspor, farkı artırmak için poziyonlar geliştirdi. Maçın 67’nci dakikasınfda Ali Arashan Altıntaş çalımlarla ceza sahasına girerek topu Mustafa Topuz’a verdi. Mustafa Topuz topu boş kaleye yuvarlayarak skoru 3-0 yaptı. Farkın 3’e çıkmasıyla birlikte Tekirdağspor’lu oyuncular büyük sevinç yaşarken, oyun disiplininden kopan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşısında dördüncü gol için yüklenmeye çalıştı. Tekirdağspor, sık sık hata yapan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşısında rahat bir oyun ortaya koydu. Maçın 72’nci dakikasında Mustafa Topuz’un sağdan yaptığı ortada top Tuna Akgüneş’e çarparak kaleye gitti. (4-0).

 

TEKİRDAĞSPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın sonlarına doğru en az bir gol için yüklenen ü1911 Çerkezköy Doğanspor Kadir Pehlivan’ın uzaktan attığı gol ile skoru 4-1’e getirdi.  Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile sezonun ilk puanı ve galibiyetini alırken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ise bir puanda kalarak ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

 

ESKİ FUTBOLCULARA PLAKET VERİLDİ

 

Maçın devre arasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve Tekirdağspor Kulübü Eski Başkanı Salih Canikli tarafından Tekirdağspor’da forma giymiş efsane oyuncular İbrahim Tezeren, Tufan Yıldırım, Zafer Tınaz, Salih Uralgil, Mehmet Ulu ve Halil İbrahim Eren’e plaket verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU