İl Emniyet Müdürü Erduğan göreve başladı

Ordu İl Emniyet Müdürü olarak görevini yürütürken, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Erduğan göreve başladı.

GÜNDEM 29.09.2019 17:25:00 0
İl Emniyet Müdürü Erduğan göreve başladı

İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan için Emniyet Müdürlüğü hizmet Binası önünde düzenlenen karşılama törenine İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

 

MESAJ YAYINLADI

 

Göreve başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan “20.09.2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bana bu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş’a şükranlarımı sunuyorum.

 

“POTANSİYELİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”

 

Görevini yaparken bütün birimlerle birlikte tek yumruk halinde şeffaf yönetim ve takım çalışmasını ön planda tutarak var olan potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğini, Tekirdağ’da bulunan diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte uyum ve ahenk içerisinde hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyleyen Erduğan “Bu vesileyle; ülkemizin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve emeklilerimizi de minnet ve şükranla anıyor, bu görevin şahsıma, Emniyet Teşkilatımıza ve Tekirdağ Halkı’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU