Etkinliklerle kutlanacak

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Çerkezköy Temsilciliği ve Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla 4 Ekim Cuma günü çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

GÜNDEM 29.09.2019 17:46:00 0
Etkinliklerle kutlanacak

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla 4 Ekim Cuma günü saat 14:30’da Kapalı Otopark Alanı üzerinde çeşitli etkinlikler düzelmeyeceklerini kaydeden Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Aysel Bahtiyar, çeşitli gösteriler ve yarışmalar düzenleyeceklerini, program sonrasında da katılımcılarla birlikte Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edeceklerini söyledi.

 

“AMACIMIZ HAYVAN SEVGİSİ BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEK”

 

Amaçlarının toplumda hayvan sevgisi bilincini geliştirmek olduğunu söyleyen Aysel Bahtiyar, “İnsanları sahipsiz sokak hayvanları başta olmak üzere tüm hayvanların yaşam haklarına sahip oldukları konusunda bilinçlendirmek ve bu duyarlılığı sadece bir güne değil hayatımızın her anına yaymak istiyoruz” dedi. Kendilerine destek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Bahtiyar, tüm hayvan severleri 4 Ekim Cuma günü saat 14:30’da düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

 

Haber / Ruşa ELMA