Eski ortakların kavgası kanlı bitti

Kapaklı Kazım Karabekir Mahallesi'nde emlakçılık yapan ve 2 ay önce ortaklıklarını sonlandıran Gencay Göktürk ile Mahmut İşleri arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan sözlü tar

GÜNDEM 26.09.2019 11:55:00 0
Eski ortakların kavgası kanlı bitti

Kapaklı Kazım Karabekir Mahallesi’nde 2 ay öncesine kadar ortak olan 2 kişi arasında alacak verecek nedeniyle çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

 

 

ESKİ ORTAĞINA KURŞUN YAĞDIRDI

 

Olay Göktürk Emlakçılık isimli işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ortak olan Gencay Göktürk ve Mahmut İşleri 2 ay önce ortaklıklarını sonlandırdı. Mahmut İşleri sabah saatlerinde eski ortağı ile konuşmak için dükkana gelirken, eski ortaklar arasında alacak verecek nedeniyle dükkanın önünde başlayan tartışma, dükkanın içinde de devam etti. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Mahmut İşleri yanında getirdiği silahı çıkararak eski ortağının bacaklarına 4 el ateş etti. 

 

JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

 

Mahmut İşleri olayın ardından kayıplara karışırken, ayağına isabet eden 2 kurşunla yaralanan Gencay Göktürk ise olay yerine çağırılan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından, eski ortakların yakınları arasında çıkan kavgayı da jandarma ekipleri havaya ateş ederek sonlandırdı. Olayın ardından kaçan Mahmut İşleri jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ