Günay'dan Malkara Ticaret Borsası'na ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir A

GÜNDEM 20.09.2019 14:16:00 0
Günay

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun selamını ileten Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Malkara Ticaret Borsası’nın faaliyet ve projeleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz ve Meclis Başkanı Ersin Kaçar'dan bilgiler aldı. Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay yönetim kurulu başkanı ile Meclis başkanına nazar boncuklu bir plaket takdim etti.

 

‘TEŞEKKÜR ETTİ’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsa Başkanı Atila Ayaz, “Bu anlamlı ziyaret için Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay a ve TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir Akalın’a teşekkür ederiz. Gerçekleşen ziyarette birçok konuda fikir alışverişinde bulunduk.” Dedi.Malkara Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret programı çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. 
 

 

Haber / Murat YAYIN